Minőségpolitikánk
   

A  Bige Holding Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy:

                                             

A Bige Holding Kft. és jogelődje a Tiszamenti Vegyiművek több mint hat évtizede foglalkozik szervetlen vegyipari termékek előállításával. A változó külső viszonyokhoz történő alkalmazkodó képességünket nagyban segítette, az az emberi és szakmai hozzáadott érték és munkakultúra, amivel az itt dolgozó munkatársaink rendelkeznek. A vállalat vezetősége és munkavállalói a kezdetek óta elkötelezettek a kiváló minőségű termékek gyártása iránt figyelembe véve vevőink igényeit. A vállalatunk továbbra is kötelezettséget vállal arra, hogy betartja a termékei minőségével kapcsolatos törvényi és az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti követelményeket, minőségirányítási rendszert tart fenn, melynek folyamatait a PDCA ciklus elvének megfelelően építi be a szervezet üzleti folyamataiba és a minőségtervben kitűzött célokat megvalósítja.
A vállalatunk a sikeres működés érdekében arra törekszik, hogy termékeinek minőségével elérje megrendelői teljes elégedettségét. Olyan minőségirányítási rendszert működtettünk, amely fegyelemmel kíséri érdekelt feleinek követelményeit és a felmerülő kockázatokat, lehetőségeket a mindennapi munkafolyamatok részeként kezeli előremozdítva a vállalat és minőségirányítási rendszerének fejlesztését, a vevői elégedettség növelését. Külső szolgáltatóinktól elvárjuk, hogy az általuk gyártott termékek, szolgáltatások feleljenek meg az előírt és elvárható követelményeknek. Megrendelőink korrekt, kifogástalan kiszolgálására, változó igényeiknek felmérésére és az ennek megfelelő, gyors alkalmazkodásra különös figyelmet fordítunk. A versenyképes termékminőség technológiai, humán és egyéb feltételeit folyamatosan fejlesztjük, teljesítményelemzést végzünk. Ösztönözzük a munkavállalók rendszeres oktatását, képzését, a minőségi tudat fenntartását.
Az előző gazdasági év tapasztalatait és vevőink észrevételeit figyelembe véve, évente minőségcélokat tűzünk ki. Állandó és tanúsított minőségű munkánk révén kívánunk továbbra is régiónk meghatározó szervetlen vegyipari termékeket gyártó szereplője lenni.

Letölthető ISO tanúsítvány.
Letölthető ISO tanúsítvány (EN).

Dr. Duplinszki Renáta Anett
ügyvezető igazgató

Szolnok, 2023. június 12.

Cégünkről